AlienCovenant-CampA-10May

Istimewa buat pembaca-pembaca Movie Addict Malaysia, kami bakal mengadakan Tayangan Premiere filem yang amat ditunggu-tunggu, ALIEN: COVENANT, dari francais science-fiction horror terkenal yang kini kembali kepada pengarah asalnya, Ridley Scott. Terima kasih buat rakan pengedar kami di 20th Century Fox. Tiket-iket ke tayangan premiere filem COVENANT bakal dihadiahkan kepada para pembaca Movie Addict Malaysia yang bertuah. ALIEN: COVENANT merupakan sekuel kepada filem Prometheus,juga arahan Ridley Scott, yang kedua bagi prekuel Alien dan filem yang kelapan dalam francais Alien. Dilakonkan oleh Michael Fassbender (X-Men: Days of Future Past), Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride dan Demián Bichir. Bakal berada di pawagam mulai 10 Mei 2017 (sneak peek pada 9 Mei 2017) tapi istimewa buat pembaca Movie Addict Malaysia, anda akan dapat menonton filem ini lebih awal.

Sinopsis Filem ALIEN: COVENANT: Kru kapal koloni Covenant dalam pencarian planet terpencil yang jauh dari galaksi. Apabila mereka tiba di sana, tempat itu kelihatan seperti tidak pernah diterokai tetapi sebenarnya ia adalah tempat yang berbahaya, dan hanya diduduki oleh David yang terselamat daripada malapetaka ekspedisi Prometheus sebelum ini.

Trailer filem ALIEN: COVENANT: https://www.youtube.com/watch?v=F7PgMXYXZVw

Butiran Tayangan Premiere Movie Addict Malaysia – ALIEN: COVENANT

Tarikh: 8 Mei 2017
Masa Pendaftaran: 7:45 malam
Tayangan Filem: 8:45 malam
Tempat: MBO THE STARLING MALL, Damansara Uptown

Untuk menang 2 tiket ke tayangan premiere ALIEN: COVENANT, mudah saja. Anda hanya perlu ikuti langkah-langkah berikut:

1) JAWAB dua soalan mudah.
2) TAG lima orang rakan
3) LIKE entry post
4) SHARE entry post. (setkan privacy pada PUBLIC)
5) LIKE fanpage Movie Addict Malaysia

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua orang pelakon filem ALIEN: COVENANT.

2. Namakan pengarah filem ALIEN: COVENANT.

Tarikh tutup peraduan: 6 Mei 2017

Pemenang akan dihubungi oleh Movie Addict Malaysia melalui Facebook dan wajib respon atau tiket akan diberikan pada pemenang yang lain.

Jangan lupa juga untuk follow Movie Addict Malaysia di Twitter dan Instagram ( @movieaddictMY ). Selepas menonton, sila berikan postitif feedback anda pada filem ini melalui laman media sosial (Facebook, Twitter, Instagram) berserta dengan hashtag #AlienCovenantMAM dan #AlienCovenantMY untuk melayakkan anda memenangi tiket-tiket premiere di masa-masa akan datang!

#RaikanFilemBersamaMA
#AlienCovenantMAM
#AlienCovenantMY
#AlienDay
20th Century Fox

Advertisements