Istimewa buat pembaca-pembaca Movie Addict Malaysia, kami bakal mengadakan Tayangan Premiere filem yang amat ditunggu-tunggu, ANNABELLE CREATION, sebuah filem supernatural horror yang merupakan filem prequel kepada filem Annabelle (2014). Terima kasih buat rakan pengedar kami, Warner Bros Pictures. Tiket-tiket ke tayangan premiere filem ini bakal dihadiahkan kepada para followers Movie Addict Malaysia yang bertuah.
ANNABELLE CREATION merupakan hasil karya terbaru sutradara filem seram David F. Sandberg. Beliau sebelum ini pernah menghasilkan sebuah filem seram berjudul Lights Out. Sebuah filem seram yang mendapat sambutan positif oleh pengkritik dan peminat filem seram pada tahun 2016. ANNABELLE CREATION yang ditulis oleh Gary Daubermen ini turut dibintangi oleh Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Anthony LaPaglia, dan Miranda Otto. Ia bakal berada di pawagam mulai 10 Ogos 2017 tapi istimewa buat pembaca Movie Addict Malaysia, anda akan dapat menonton filem ini lebih awal iaitu pada 9 Ogos 2017.

 

Sinopsis: ANNABELLE CREATION mengisahkan tentang seorang pembuat patung dan isterinya. Selepas beberapa tahun kejadian maut anak perempuan mereka, mereka mengambil keputusan untuk membenarkan seorang biara dan beberapa anak yatim tinggal di kediaman mereka. Tidak lama kemudian, mereka menjadi sasaran patung yang dirasuk, Annabelle.
Trailer: https://youtu.be/EjZkJa6Z-SY
Butiran Tayangan Premiere Movie Addict Malaysia – ANNABELLE: CREATION

Tarikh: 9 Ogos 2017

Masa Pendaftaran: 8:00malam

Tayangan Filem: 8.35malam

Tempat: GSC Midvalley
Untuk menang tiket ke tayangan premiere ANNABELLE CREATION, anda hanya perlu ikuti langkah-langkah berikut:
1) LIKE entry post.

2) JAWAB dua soalan mudah di entry post.

3) TAG 5 orang rakan anda di entry post (digalakkan untuk tag mereka yang belum mengenali fb page MAM)

4) MINTA rakan anda LIKE komen anda.

5) SHARE entry post dengan ayat “Raikan filem ANNABELLE: CREATION bersama Movie Addict Malaysia. Di pawagam bermula 10 Ogos 2017” berserta hashtag #PremiereWithMA, #AnnabelleCreationMY, #AnnabelleCreationMAM. (setkan privacy pada PUBLIC).

6) HANYA followers Movie Addict Malaysia sahaja yang layak menyertai peraduan ini. 

7) ISI butiran peribadi anda di: http://bit.ly/PremiereWithMA-AnnabelleCreationMY
Soalan:

1) ANNABELLE CREATION merupakan filem keempat bagi francais filem seram The Conjuring. Sebutkan nama 3 filem dari francais ini selain ANNABELLE CREATION. 

2) Siapakah komposer muzik bagi filem ANNABELLE CREATION. 
Tarikh tutup penyertaan: 6 Ogos 2017.
Pemenang akan dihubungi oleh Movie Addict Malaysia melalui Facebook dan wajib respon atau tiket akan diberikan pada pemenang yang lain.
Selepas menonton, sila berikan postitif feedback anda pada filem ini melalui laman media sosial (Facebook, Twitter, Instagram) berserta dengan hashtag #PremiereWithMA

#AnnabelleCreationMY

#AnnabelleCreationMAM

untuk melayakkan anda memenangi tiket-tiket premiere di masa akan datang! 

Oh! Jangan lupa jadi mengikuti Movie Addict Malaysia @movieaddictmy di Facebook, Twitter, dan Instagram. 
Terima kasih kepada Warner Bros Pictures atas tajaan hadiah. 

Sila layari laman sosial Warner Bros Malaysia. 

FB: Facebook.com/WarnerBrosMalaysia

IG: Instagram.com/warnerbrosmalaysia
-NAS-

#MATrendy

#PremiereWithMA

#AnnabelleCreationMY

#AnnabelleCreationMAM

#RaikanFilemBersamaMA

Advertisements